Totale kosten bij gedifferentieerde toeslagcalculatie

Bij kostentoerekening gaat het erom een zo gedifferentieerd en accuraat mogelijk beeld te krijgen door het opsplitsen van de diverse blokken van indirecte kosten in zo veel mogelijk activiteitgerelateerde vaste 'directe kosten'. Om een controle uit te kunnen voeren op de ABC-calculatie (met name de splitsing van de indirecte kosten in activiteitgerelateerde kosten en overige indirecte kosten) moet hier voor alle producten tezamen de totale kosten worden berekend, uitgaande van de gegevens in de gedifferentieerde toeslagcalculatie in werkblad Berekening kostprijs per stuk op basis van gedifferentieerde toeslagcalculatie.

Inloggen

Lid van de Kennisbank Financieel?

 

Log hier in om verder te lezen.

Afbreken

Gebruikersgegevens

 

Geef hier uw gebruikersnaam en wachtwoord:

Werkbladen in deze Excelsheet

Werkblad Totale kosten bij gedifferentieerde toeslagcalculatie

Bekijk screenshot van dit werkblad

Gebruiksinstructie

Personeelsmanagement

Personeelsmanagement

Heeft u ook een verantwoordelijkheid in personeelsmanagement? Kijk dan ook op HR Praktijk Rapporten voor rapporten, whitepapers en e-books over bijvoorbeeld kostenvergoedingen, werkkostenregeling, personeelskosten, loonheffing en de auto van de zaak.

Facilitair management

Facilitair management

Projecten of vragen rondom facilitair management? Kijk dan ook op F-Facts Rapporten voor rapporten, whitepapers en e-books over bijvoorbeeld inkoop & aanbesteden, huisvesting, schoonmaak en energie.