Berekening gemiddelde geplande werkuren (specifiek)

Om tot Activity Based Costing te komen moeten in dit werkblad voor een afdeling de geplande werkuren voor een gemiddelde fulltime medewerker worden berekend. De geplande uren moeten per jaar en gemiddeld per maand worden berekend. Daarbij moet rekening worden gehouden met het specifieke aantal beschikbare werkdagen en feestdagen per maand. Voor dezelfde afdeling moeten vervolgens, na het invoeren van het aantal medewerkers per maand, de totale geplande werkuren worden berekend.

Inloggen

Lid van de Kennisbank Financieel?

 

Log hier in om verder te lezen.

Afbreken

Gebruikersgegevens

 

Geef hier uw gebruikersnaam en wachtwoord:

Werkbladen in deze Excelsheet

Werkblad Berekening gemiddelde geplande werkuren (specifiek)

Bekijk screenshot van dit werkblad

Gebruiksinstructie

Doel van deze tool

Voor een bepaalde afdeling moeten de geplande werkuren voor een gemiddelde fulltime medewerker worden berekend. De geplande uren moeten per jaar en per maand worden berekend. Daarbij moet rekening worden gehouden met het specifieke aantal beschikbare werkdagen en feestdagen per maand.

Voor dezelfde afdeling moeten vervolgens, na het invoeren van het aantal medewerkers per maand, de totale geplande werkuren worden berekend.

Personeelsmanagement

Personeelsmanagement

Heeft u ook een verantwoordelijkheid in personeelsmanagement? Kijk dan ook op HR Praktijk Rapporten voor rapporten, whitepapers en e-books over bijvoorbeeld kostenvergoedingen, werkkostenregeling, personeelskosten, loonheffing en de auto van de zaak.

Facilitair management

Facilitair management

Projecten of vragen rondom facilitair management? Kijk dan ook op F-Facts Rapporten voor rapporten, whitepapers en e-books over bijvoorbeeld inkoop & aanbesteden, huisvesting, schoonmaak en energie.