Resultaten per persoon per maand

Met dit werkblad kunt u de gerealiseerde omzet per medewerker invoeren. Op basis hiervan kan de premievergoeding worden berekend. Hieraan is een malusregeling gekoppeld. Dit gebeurt in het basiswerkblad Bonusberekening op basis van omzet.

Inloggen

Lid van de Kennisbank Financieel?

 

Log hier in om verder te lezen.

Afbreken

Gebruikersgegevens

 

Geef hier uw gebruikersnaam en wachtwoord:

Werkbladen in deze Excelsheet

Werkbladen Resultaten per persoon per maand

Bekijk screenshot van dit werkblad

Gebruiksinstructie

Doel van deze tool

In het basiswerkblad Premieberekening op basis van omzet zijn voor een bepaalde periode (jaar) de geplande omzetten per maand vastgelegd en is op basis daarvan de basisomzet per maand berekend.

Op de maandbladen wordt de werkelijke omzet per medewerker ingevoerd. Het totaal van deze omzet wordt overgenomen op het basiswerkblad Premieberekening op basis van omzet. Wanneer de in een maand totaal daadwerkelijk behaalde omzet (de gerealiseerde omzet) hoger ligt dan de basisomzet, dan moet ten behoeve van de premieberekening het verschil tussen werkelijke omzet en basisomzet worden berekend, de malus-regeling toegepast en de premiegrondslag berekend. Dit gebeurt op het basiswerkblad Premieberekening op basis van omzet.

De verdeling van de premie per maand over de verschillende betrokken medewerkers wordt vervolgens gedaan op de betreffende maandbladen.

Zie voor meer informatie de vakinformatie Hoe voert u prestatiegericht werken succesvol in?