Vergelijking werkelijk resultaat met gepland resultaat

Per maand worden de afwijkingen van de gerealiseerde waarden ten opzichte van de geplande waarden worden bepaald in absolute bedragen, als percentage ten opzichte van geplande waarden, zowel per maand als cumulatief tot en met de betreffende maand. Daartoe moeten in deze werkbladen per maand de gerealiseerde waarden uit de financiële administratie in de overeenkomstige cellen worden ingevoerd. Deze waarden worden vervolgens vergeleken met de geplande waarden en dan worden de afwijkingen bepaald.

Inloggen

Lid van de Kennisbank Financieel?

 

Log hier in om verder te lezen.

Afbreken

Gebruikersgegevens

 

Geef hier uw gebruikersnaam en wachtwoord:

Werkbladen in deze Excelsheet

Werkblad Vergelijking werkelijk resultaat met gepland resultaat per maand

Bekijk screenshot van dit werkblad

Gebruiksinstructie

Doel van deze tool

Per maand moeten de afwijkingen van de gerealiseerde waarden ten opzichte van de geplande waarden worden bepaald:

  • in absolute bedragen;
  • als percentage ten opzichte van geplande waarden;
  • zowel per maand als cumulatief tot en met de betreffende maand.

Daartoe moeten in deze werkbladen per maand de gerealiseerde waarden uit de financiële administratie in de overeenkomstige cellen worden ingevoerd. Deze waarden worden vervolgens vergeleken met de geplande waarden en dan worden de afwijkingen bepaald.

Personeelsmanagement

Personeelsmanagement

Heeft u ook een verantwoordelijkheid in personeelsmanagement? Kijk dan ook op HR Praktijk Rapporten voor rapporten, whitepapers en e-books over bijvoorbeeld kostenvergoedingen, werkkostenregeling, personeelskosten, loonheffing en de auto van de zaak.

Facilitair management

Facilitair management

Projecten of vragen rondom facilitair management? Kijk dan ook op F-Facts Rapporten voor rapporten, whitepapers en e-books over bijvoorbeeld inkoop & aanbesteden, huisvesting, schoonmaak en energie.