Planning overige bedrijfsinkomsten

Zowel voor de berekening van het geplande resultaat als voor de liquiditeitsplanning is het belangrijk om rekening te houden met eventuele andere bedrijfsinkomsten. Op deze plaats worden bijvoorbeeld inkomsten uit verhuur, inkomsten uit eigen patenten en licenties en jaarlijkse vergoedingen opgenomen. Dat gebeurt in dit werkblad.

Inloggen

Lid van de Kennisbank Financieel?

 

Log hier in om verder te lezen.

Afbreken

Gebruikersgegevens

 

Geef hier uw gebruikersnaam en wachtwoord:

Werkbladen in deze Excelsheet

Werkblad Planning overige bedrijfsinkomsten

Bekijk screenshot van dit werkblad

Gebruiksinstructie

Doel van deze tool

Zowel voor de berekening van het geplande resultaat als voor de liquiditeitsplanning is het belangrijk om rekening te houden met eventuele andere bedrijfsinkomsten. Op deze plaats worden bijvoorbeeld inkomsten uit verhuur, inkomsten uit eigen patenten en licenties en jaarlijkse vergoedingen opgenomen.

Dit werkblad is gekoppeld aan de werkbladen waarin het geplande resultaat en de liquiditeitsplanning worden berekend. Om dit goed te laten werken dient u alle betrokken Exceldocumenten te downloaden en in dezelfde map te plaatsen.

Personeelsmanagement

Personeelsmanagement

Heeft u ook een verantwoordelijkheid in personeelsmanagement? Kijk dan ook op HR Praktijk Rapporten voor rapporten, whitepapers en e-books over bijvoorbeeld kostenvergoedingen, werkkostenregeling, personeelskosten, loonheffing en de auto van de zaak.

Facilitair management

Facilitair management

Projecten of vragen rondom facilitair management? Kijk dan ook op F-Facts Rapporten voor rapporten, whitepapers en e-books over bijvoorbeeld inkoop & aanbesteden, huisvesting, schoonmaak en energie.