Gerealiseerde opbrengsten naar productgroep per maand (netto)

Ten behoeve van de omzetvergelijking (het vergelijken van werkelijke cijfers met het budget en vergelijking met het vorige jaar) wordt in dit werkblad de gerealiseerde maandelijkse netto-omzet per productgroep ingevoerd. Dit werkblad kunt u dus in de loop van het boekjaar vullen met gegevens over de werkelijke omzet.

Inloggen

Lid van de Kennisbank Financieel?

 

Log hier in om verder te lezen.

Afbreken

Gebruikersgegevens

 

Geef hier uw gebruikersnaam en wachtwoord:

Werkbladen in deze Excelsheet

Werkblad Gerealiseerde opbrengsten naar productgroep per maand (netto)

Bekijk screenshot van dit werkblad

Gebruiksinstructie

Doel van deze tool

Ten behoeve van de omzetvergelijking (het vergelijken van werkelijke cijfers met het budget en vergelijking met het vorige jaar) wordt in dit werkblad de gerealiseerde maandelijkse netto-omzet per productgroep ingevoerd. Dit werkblad wordt dus in de loop van het boekjaar gevuld met gegevens over de werkelijke omzet.

Dit werkblad is gekoppeld aan de werkbladen Omzetvergelijking per productgroep.

Personeelsmanagement

Personeelsmanagement

Heeft u ook een verantwoordelijkheid in personeelsmanagement? Kijk dan ook op HR Praktijk Rapporten voor rapporten, whitepapers en e-books over bijvoorbeeld kostenvergoedingen, werkkostenregeling, personeelskosten, loonheffing en de auto van de zaak.

Facilitair management

Facilitair management

Projecten of vragen rondom facilitair management? Kijk dan ook op F-Facts Rapporten voor rapporten, whitepapers en e-books over bijvoorbeeld inkoop & aanbesteden, huisvesting, schoonmaak en energie.