Drs. Peter Noordam

Drs. Peter Noordam

Hoofdredacteur Module Financiële Tools

Hoofdredacteur WEKAfinancieel

mail de auteur

 

Introductie

 

De heer Noordam studeerde Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Hij is tegenwoordig werkzaam als Directeur advies bij Bisnez Management, een middelgroot bureau dat zich richt op Advisering en Projectmanagement op het raakvlak van Organisatie en ICT.

 

Achtergrondinformatie

 

De heer Noordam richt zich in zijn advisering op het raakvlak organisatie en ICT met onderwerpen als Governance, Business Performance Improvement, Business en ICT alignment en Process Management. De heer Noordam heeft daarnaast verschillende grote ICT projecten gemanaged, onder andere op het gebied van ERP-inrichting en Datawarehousing.

 

De heer Noordam is auteur van “Trends in ICT” een jaarlijks terugkerende bestseller, waarin IT ontwikkelingen op een leesbare manier op een rij worden gezet. Andere boeken van zijn hand: “Organisatie-inrichting en optimalisering”, “Operational Excellence”, “Shared Service Centers: een kwestie van doen” en “Kosten baten en risico’s van IT investeringen” en “Projectrisicomanagement: meer grip op het resultaat van uw ICT investeringen”.

 

De heer Noordam is als Universitair docent verbonden aan de Erasmus Universiteit bij de postdoctorale opleiding operational - en IT auditing. Hij verzorgt opleidingen en trainingen voor verschillende opleidingsinstituten en hij is regelmatig spreker op congressen en conferenties over nieuwe ICT ontwikkelingen en de impact hiervan op organisaties.