Opbrengsten – geplande kortingen productgroepen per maand

Zowel voor de berekening van het geplande resultaat als voor de liquiditeitsplanning is het noodzakelijk om rekening te houden met eventuele lagere inkomsten door het verlenen van verschillende kortingen. Dit werkblad berekent deze kortingen.

Inloggen

Lid van de Kennisbank Financieel?

 

Log hier in om verder te lezen.

Afbreken

Gebruikersgegevens

 

Geef hier uw gebruikersnaam en wachtwoord:

Werkbladen in deze Excelsheet

Werkblad Geplande kortingen productgroepen per maand

Bekijk screenshot van dit werkblad

Gebruiksinstructie

Doel van deze tool

Zowel voor de berekening van het geplande resultaat als voor de liquiditeitsplanning is het noodzakelijk om rekening te houden met eventuele lagere inkomsten door het verlenen van verschillende kortingen. Dit werkblad is om die reden gekoppeld aan andere werkbladen waarin het geplande resultaat wordt berekend en de liquiditeitsplanning wordt gemaakt.

Personeelsmanagement

Personeelsmanagement

Heeft u ook een verantwoordelijkheid in personeelsmanagement? Kijk dan ook op HR Praktijk Rapporten voor rapporten, whitepapers en e-books over bijvoorbeeld kostenvergoedingen, werkkostenregeling, personeelskosten, loonheffing en de auto van de zaak.

Facilitair management

Facilitair management

Projecten of vragen rondom facilitair management? Kijk dan ook op F-Facts Rapporten voor rapporten, whitepapers en e-books over bijvoorbeeld inkoop & aanbesteden, huisvesting, schoonmaak en energie.