Kosten – totaaloverzicht inkopen

In de werkbladen Inkoopwaarde verkochte goederen per productgroep per maand wordt per productgroep per maand berekend wat de inkoopwaarde is die bij de geplande omzet hoort. Dit werkblad (Totaalovz inkopen) biedt een totaaloverzicht van de (netto-)inkoopwaarden per productgroep per maand.

Inloggen

Lid van de Kennisbank Financieel?

 

Log hier in om verder te lezen.

Afbreken

Gebruikersgegevens

 

Geef hier uw gebruikersnaam en wachtwoord:

Werkbladen in deze Excelsheet

Werkblad Kosten – totaaloverzicht inkopen

Bekijk screenshot van dit werkblad

Gebruiksinstructie

Doel van deze tool

In de werkbladen Inkoopwaarde verkochte goederen per productgroep per maand wordt per productgroep per maand berekend wat de inkoopwaarde is die bij de geplande omzet hoort. Dit werkblad (Totaalovz inkopen) biedt een totaaloverzicht van de (netto)inkoopwaarden per productgroep per maand.

Personeelsmanagement

Personeelsmanagement

Heeft u ook een verantwoordelijkheid in personeelsmanagement? Kijk dan ook op HR Praktijk Rapporten voor rapporten, whitepapers en e-books over bijvoorbeeld kostenvergoedingen, werkkostenregeling, personeelskosten, loonheffing en de auto van de zaak.

Facilitair management

Facilitair management

Projecten of vragen rondom facilitair management? Kijk dan ook op F-Facts Rapporten voor rapporten, whitepapers en e-books over bijvoorbeeld inkoop & aanbesteden, huisvesting, schoonmaak en energie.