Berekening terugverdientijd twee projecten – alternatief overzicht

Dit werkblad voert dezelfde berekeningen uit als het werkblad Berekening terugverdientijd voor twee alternatieve investeringsprojecten. De gegevens worden in dit werkblad echter op een andere wijze gepresenteerd. Daarnaast wordt gebruikgemaakt van de functies die Excel biedt voor het maken van contante waarde berekeningen.

Inloggen

Lid van de Kennisbank Financieel?

 

Log hier in om verder te lezen.

Afbreken

Gebruikersgegevens

 

Geef hier uw gebruikersnaam en wachtwoord:

Werkbladen in deze Excelsheet

Werkblad Berekening terugverdientijd twee projecten – alternatief overzicht

Bekijk screenshot van dit werkblad

Gebruiksinstructie

Doel van deze tool

Dit werkblad (TVT 2 proj - alt) voert dezelfde berekeningen uit als het werkblad Berekening terugverdientijd voor twee alternatieve investeringsprojecten. De gegevens worden in dit werkblad echter op een andere wijze gepresenteerd. Daarnaast wordt gebruikgemaakt van de functies die Excel biedt voor het maken van contante waarde berekeningen (zie kolom G en N).

Zie ook Achtergrondinformatie Terugverdientijdmethode.

Personeelsmanagement

Personeelsmanagement

Heeft u ook een verantwoordelijkheid in personeelsmanagement? Kijk dan ook op HR Praktijk Rapporten voor rapporten, whitepapers en e-books over bijvoorbeeld kostenvergoedingen, werkkostenregeling, personeelskosten, loonheffing en de auto van de zaak.

Facilitair management

Facilitair management

Projecten of vragen rondom facilitair management? Kijk dan ook op F-Facts Rapporten voor rapporten, whitepapers en e-books over bijvoorbeeld inkoop & aanbesteden, huisvesting, schoonmaak en energie.