Berekening NCW voor één project – voorbeeld 1

In dit werkblad wordt door het berekenen van de netto contante waarde van een investeringsproject een beslissing over het doen van de investering onderbouwd. Door het berekenen van de netto contante waarde wordt weergegeven of de betreffende investering economisch rendabel is.

Inloggen

Lid van de Kennisbank Financieel?

 

Log hier in om verder te lezen.

Afbreken

Gebruikersgegevens

 

Geef hier uw gebruikersnaam en wachtwoord:

Werkbladen in deze Excelsheet

Werkblad Berekening NCW voor één project – voorbeeld 1

Bekijk screenshot van dit werkblad

Gebruiksinstructie

Doel van deze tool

In dit werkblad (NCW-1) moet door het berekenen van de netto contante waarde van een investeringsproject een beslissing over het doen van de investering worden onderbouwd. Door het berekenen van de netto contante waarde wordt weergegeven of de betreffende investering economisch rendabel is.

Zie ook Achtergrondinformatie Netto Contante Waarde-methode.

Zie ook de financiële rekenfuncties in Excel met betrekking tot Netto Contante Waarde en Interne Rentabiliteit.

Personeelsmanagement

Personeelsmanagement

Heeft u ook een verantwoordelijkheid in personeelsmanagement? Kijk dan ook op HR Praktijk Rapporten voor rapporten, whitepapers en e-books over bijvoorbeeld kostenvergoedingen, werkkostenregeling, personeelskosten, loonheffing en de auto van de zaak.

Facilitair management

Facilitair management

Projecten of vragen rondom facilitair management? Kijk dan ook op F-Facts Rapporten voor rapporten, whitepapers en e-books over bijvoorbeeld inkoop & aanbesteden, huisvesting, schoonmaak en energie.