Berekening NCW voor één project – alternatieve methode

In dit werkblad worden in principe dezelfde berekeningen gemaakt als in het werkblad Berekening netto contante waarde voor één project – voorbeeld 1. In dit werkblad wordt echter gebruikgemaakt van de functies die Excel biedt voor het maken van dergelijke investeringscalculaties.

Inloggen

Lid van de Kennisbank Financieel?

 

Log hier in om verder te lezen.

Afbreken

Gebruikersgegevens

 

Geef hier uw gebruikersnaam en wachtwoord:

Werkbladen in deze Excelsheet

Werkblad Berekening NCW voor één project – alternatieve methode

Bekijk screenshot van dit werkblad

Gebruiksinstructie

Doel van deze tool

In dit werkblad (NCW-alt) worden in principe dezelfde berekeningen gemaakt als in het werkblad Berekening netto contante waarde voor één project – voorbeeld 1. In dit werkblad wordt echter gebruikgemaakt van de functies die Excel biedt voor het maken van dergelijke investeringscalculaties (zie kolom I).

Zie ook Achtergrondinformatie Netto Contante Waarde-methode.

Zie ook de financiële rekenfuncties in Excel met betrekking tot Netto Contante Waarde en Interne Rentabiliteit.

Personeelsmanagement

Personeelsmanagement

Heeft u ook een verantwoordelijkheid in personeelsmanagement? Kijk dan ook op HR Praktijk Rapporten voor rapporten, whitepapers en e-books over bijvoorbeeld kostenvergoedingen, werkkostenregeling, personeelskosten, loonheffing en de auto van de zaak.

Facilitair management

Facilitair management

Projecten of vragen rondom facilitair management? Kijk dan ook op F-Facts Rapporten voor rapporten, whitepapers en e-books over bijvoorbeeld inkoop & aanbesteden, huisvesting, schoonmaak en energie.